Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietsbanden in 🏬 8 webshops

Schwalbe Marathon Plus Tour

Met een geprononceerd trekkingprofiel voor asfalt of ongebaande paden. Deze veelzijdige band voelt zich op iedere weg thuis. Voor alledaags gebruik of voor een grote tocht. De robuuste opbouw weert alle mishandelingen af. Veilig door SmartGuard, de best werkzame anti-leklaag die er voor fietsbanden is.

Koop online de Schwalbe Marathon Plus Tour op Bol.com

Let op:

gebruik bij de Marathon Plus beslist een manometer voor het instellen van de bandenspanning. ! Door de bijzondere opbouw van de band is een bandenspanningtest met de duimen beslist ontoereikend.

HD Ceramic Guard: extreme bescherming tegen lekken

Het unieke, hoogdichte weefsel beschermt in effectieve mate tegen doorsteken. De extra laag met kleine keramische deeltjes maakt kleine ingereden scherven botter waardoor deze zich moeilijker verder in de band kunnen insnijden. De technologie werd in samenwerking met de Amerikaanse firma Warwick Mills ontwikkeld. Warwick is gespecialiseerd in het fabriceren van extreem belastbare weefsels en heeft 14 patenten op dit hoogdichte weefproces. Geen andere beschermlaag in fietsbanden is zo dicht geweven, zelfs niet bij benadering. Met deze technologie is het voor het eerste mogelijk om, ook bij zeer lichte banden, een extreem hoge mate van lekbestendigheid te waarborgen

Kenmerken

  • Zorgvuldig geteste anti-leklaag
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Veelzijdige band voor elke ondergrond
Fietsband Expert
Logo